Vacatures

Consultant

16-9-2020 HBO, WO Advies & sales Heerenveen

Wat jij gaat doen

Ter versterking van team B&I (bouw & installatie) zijn we op zoek naar een consultant installatietechniek voor onze vestiging in Heerenveen. Als Consultant ben je een verbinder en breng je technische professionals en opdrachtgevers in de installatietechniek binnen de regio Noord-Nederland samen. Opdrachtgevers zijn onder andere aannemers, ingenieursbureaus, toeleveranciers en (semi)overheid. Onze professionals zijn professionals met een afgeronde mbo4-, hbo- of wo-opleiding. Hieronder vallen starters, maar ook medioren en senioren die bijvoorbeeld ervaring hebben als werkvoorbereider, monteur (niv.4), engineer of projectleider.

Wat ga je doen?
Als consultant ben je de schakel tussen opdrachtgever en professional. Enerzijds bouw je aan je relatie met opdrachtgevers en ben je op de hoogte van de vacatures die bij onze klantrelaties spelen. Anderzijds beheer je een groot netwerk aan kandidaten met wie je regelmatig contact hebt. Door jouw verbindende vaardigheden breng je opdrachtgever en professional op het juiste moment bij elkaar. Maar daar stopt het niet. Jij helpt jouw medewerkers namelijk ook verder met hun ontwikkeling door het voeren van coachingsgesprekken. Tevens fungeer je als sparringpartner voor je klantrelaties om hun organisatie naar een hoger level te tillen.


Waar kom je terecht?
Je komt terecht in een jong, hecht en ervaren team met veel kennis en ervaring. We zijn groeiende en hebben ambities. De rol van consultant is een zelfstandige rol met veel vrijheid, maar daarnaast heb je de luxe van een team die je graag op weg helpt en coacht waar nodig. Je komt niet in een koud bad terecht, want je gaat een portefeuille van bestaande relaties oppakken. Er ligt echter ook een uitdaging voor je in het najagen van nieuwe leads en het verder willen bouwen aan een betere positie van Voort in de markt.


Hoe ziet een werkdag eruit?
Je start je werkdag met een kop koffie of thee. Samen met je team bespreek je tijdens de dagelijkse stand-up de belangrijkste updates, doelen en resultaten van die week.

Daarna bel je een paar potentiële opdrachtgevers en overtuigt ze om een bedrijfsbezoek in te plannen. Later die ochtend krijg je een telefoontje van een grote klantrelatie. Hij heeft een vacature die met spoed ingevuld moet worden. Je kent het bedrijf goed, dus weet precies wat voor persoon ze nodig hebben. Samen met de recruiter vind je snel drie kandidaten, die je na overleg voorstelt aan de opdrachtgever.


Tijdens de lunchpauze eet je gezamenlijk met je collega’s en praat je bij over het weekend. Na een potje tafelvoetbal begin je weer met frisse energie aan de middag.
Je stapt na de lunch gelijk in de auto, want er staat een bedrijfsbezoek gepland. Fijn om jouw contactpersoon weer te spreken over de laatste ontwikkelingen binnen hun organisatie. Na het gesprek geeft zij aan dat ze graag een keer wil doorpraten aan de hand van een nieuwe functie die ze wil creëren. Jij stuurt haar na het gesprek gelijk jouw gedachtes hierover toe. Aan het eind van de dag bel je een van je medewerkers die net is begonnen aan zijn nieuwe baan. In het gesprek merk je dat hij veel baat kan hebben bij een training timemanagement. Je plant hem direct in voor de eerstvolgende training van de Voort Academy.
 

Ben jij de kandidaat?

Om deze functie goed uit te kunnen oefenen ben je sociaal, commercieel en ondernemend. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, een achtergrond in de commercie, HR en/of arbeidsbemiddeling en interesse in de techniek. Kennis of affiniteit met de techniek is een sterke pre. Je bent vooruitstrevend, houdt van een uitdaging en krijgt energie van het behalen van resultaten. Bij tegenslag laat jij je niet uit het veld slaan en zie je kansen om jezelf te verbeteren. Ook ben je in staat om meerdere ballen tegelijk in de lucht te houden en hou je in drukke periodes je hoofd koel.

Wat wij bieden

 • Een goed vast salaris aangevuld met een eigen bonusstructuur;
 • Aantrekkelijke combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met een leaseauto, telefoon, 30 vakantiedagen en mogelijkheid tot het nemen van een sabbatical;
 • Ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven;
 • Leuke werksfeer met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s;
 • Actieve en persoonlijke begeleiding bij het verder ontwikkelen van jóuw talenten zoals trainingen vanuit de Voort Academy
 • Iedere dag een gedreven eventuee potje tafelvoetbal;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Voort?

Ontdek hoe het is om bij ons te werken!

Waar jij gaat werken

Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek, zonder de mens? Voort gelooft in de mensen achter de techniek. We brengen technisch professionals bij elkaar. En we brengen ze verder. We doen er alles aan om hen boven zichzelf uit te laten stijgen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien. Jezelf kunt ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Niet voor de mensen waar we mee werken. Maar zeker ook niet voor onszelf.

We zijn jong en avontuurlijk. We hebben korte lijntjes. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Voort bepaal je je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed in bent én wat je leuk vindt.

 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
  Laat ons weten dat je interesse hebt in de functie door ons je CV en motivatie te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Telefonische kennismaking
  Onze corporate recruiter gaat je bellen om vast kennis te maken. Dit is ook jouw moment om ons alles te vragen wat je wilt!
 3. Videoboodschap
  Zijn we beiden nog enthousiast? Dan ontvangen we graag een videoboodschap waarin je meer vertelt over jezelf. Lees hier tips voor het maken van de video.
 4. 1ᵉ gesprek
  Kom bij ons langs zodat we meer over elkaar te weten komen. Je gaat in gesprek met - misschien wel - je aankomende manager.
 5. 2ᵉ gesprek (+ meelopen)
  Je komt nog een tweede keer bij ons langs om de laatste vragen te beantwoorden, en natuurlijk zelf te stellen! Ook loop je mee om een indruk te krijgen van de functie.
 6. Contractvoorstel
  Wij zijn enthousiast en hopen dat jij dat ook bent. Wij doen je een aanbod om bij Voort te komen werken.
 7. Start bij Voort
  Wij hebben getekend. Jij hebt getekend. Tijd om aan de slag te gaan. Welkom bij Voort!

contact

Marijke van de Weg

Operationeel Manager Noord Oost

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen