Vacatures

Recruiter

21-10-2019 Apeldoorn, Nederland

Wat jij gaat doen

Dit ben jij als recruiter: Je bent oprecht geïnteresseerd. Maar ook commercieel. Een netwerker. Je houdt ervan om de juiste professional bij de juiste opdrachtgever te brengen. En andersom natuurlijk. Wanneer zij van elkaar leren, ben jij blij. Pas wanneer hun samenwerking een succes is, ben jij tevreden. Resultaatgericht dus. Verder ben je integer. 

Dit doe je als recruiter: Het vinden van de juiste mensen begint bij jou. Het vinden van mensen doe je online, telefonisch, face-to-face of op hogescholen. Je verbindt mensen. Net afgestudeerden en ervaren krachten. Je herkent de parels. Je kijkt verder dan een CV. Je gaat de dialoog aan met professionals. Zo ontdek jij ambitie. En herken je potentie. Zo pik jij die unieke mensen eruit. Dankzij jou kunnen consultants doorpakken. Dankzij jou kunnen opdrachtgevers verder bouwen.

Zo ziet jouw dag bij Voort eruit

De maandag is weer daar. Na een goed weekend is het tijd om te knallen. Je geniet van je espresso en bekijkt je LinkedIn-updates. Een goede bekende is weer beschikbaar. Laat jij nu de perfecte opdracht voor hem hebben! Streber als je bent grijp je direct de telefoon. Het eerste intakegesprek van de week is een feit. Je plant hem direct in je agenda.

Eén van de consultants komt enthousiast binnen. Ze heeft twee professionals nodig voor een mooi project in de groeiende bouwkundige markt die volop in beweging is. Met jouw warme netwerk weet je meteen wie je wilt benaderen. Je kent een professional die net een training heeft gevolgd die mooi aansluit op dit grootse project. Kan hij zijn verse kennis direct in praktijk brengen! Binnen amper twee uur heb je vier geschikte kandidaten die je voorlegt aan de consultant.

Het is middag; tijd voor lunch. Je praat gezellig bij met je collega’s en vertelt over je weekend. En daarna naar buiten voor een frisse neus. 

Na de lunch is het tijd voor de potentiële professionals. Je benadert een flink aantal afstudeerders. Je weet zowel de denkers als de doeners enthousiast te maken voor een voor hun op maat gemaakt bouwkundig Voort Traineeship. Daarna stort je je op de beurs op een hogeschool die eraan zit te komen. Heb je alles? Staat het klaar? Je maakt alles in orde en verheugt je erop om de afstudeerders kennis te laten maken met jouw bedrijf.

Ben jij de kandidaat?

Dit ben jij als mens: Jij bent ondernemend. Leergierig. Je denkt niet alleen in kansen. Je creëert ze ook. Je wil groeien, bent ambitieus en bent niet bang om kansen te pakken. Misschien ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding, of ben je toe aan een tweede of derde stap. Ervaring in recruitment wordt gezien als een pré. Je gelooft in vooruitgang door techniek. Dan is Voort voor jou.

Wat wij bieden

 • Een goed vast salaris, aangevuld met teamgerichte bonusstructuur
 • Een aantrekkelijke combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met een telefoon, 30 vakantiedagen en mogelijkheid tot het nemen van een sabbatical
 • Een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven
 • Leuke werksfeer met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s
 • Actieve en persoonlijke begeleiding bij het verder ontwikkelen van jóuw talenten
 • Driejarige trainingsprogramma voor recruiters waarin je de nieuwste searchtechnieken leert en de ruimte krijgt om jaarlijks drie trainingen naar keuze te volgen bij de Voort Academy
 • Ieder jaar een weekend weg met al je collega’s
 • Iedere dag een volle lunchtafel en eventueel een potje tafelvoetbal
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Voort?

Ontdek hoe het is om bij ons te werken!

Waar jij gaat werken

Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek, zonder de mens? Voort gelooft in de mensen achter de techniek. We brengen technisch professionals bij elkaar. En we brengen ze verder. We doen er alles aan om hen boven zichzelf uit te laten stijgen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien. Jezelf kunt ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Niet voor de mensen waar we mee werken. Maar zeker ook niet voor onszelf.
 
We zijn jong en avontuurlijk. We hebben korte lijntjes. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Voort bepaal je je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed in bent én wat je leuk vindt

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Mickey van Dijk op 06 - 1300 6545.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
  Laat ons weten dat je interesse hebt in de functie door ons je CV en motivatie te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Telefonische kennismaking
  Onze corporate recruiter gaat je bellen om vast kennis te maken. Dit is ook jouw moment om ons alles te vragen wat je wilt!
 3. 1ᵉ gesprek
  Kom bij ons langs zodat we meer over elkaar te weten komen. Je gaat in gesprek met - misschien wel - je aankomende manager.
 4. 2ᵉ gesprek
  Je komt nog een tweede keer bij ons langs om de laatste vragen te beantwoorden, en natuurlijk zelf te stellen! Ook loop je mee om een indruk te krijgen van de functie.
 5. Contractvoorstel
  Wij zijn enthousiast en hopen dat jij dat ook bent. Wij doen je een aanbod om bij Voort te komen werken.
 6. Start bij Voort
  Wij hebben getekend. Jij hebt getekend. Tijd om aan de slag te gaan. Welkom bij Voort!

contact

Mickey van Dijk

Corporate recruiter

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen