Vacatures

Stagiair officemanagement (1-6-2019 tot 1-1-2020)

15-5-2019 MBO Ondersteuning & administratie Utrecht

Wat jij gaat doen

Dit ben jij als stagiair officemanagement: Je bent het zonnetje in huis. Met jouw persoonlijkheid weet je altijd een warm ontvangst te creëren. Dienstverlenend naar opdrachtgevers, professionals, sollicitanten en interne collega’s. Je vertegenwoordig meerdere labels; Voort, Staatvast, Koen en Faber. Een faciliterende rol oppakken voor iedere label is voor jouw weggelegd en daar krijg jij energie van.

Zo ziet jouw dag bij Voort eruit

Als één van de eerste kom je binnen bij Voort. Voorzien van een kop koffie start je de dag. De post verdeel je per afdeling.
De goedemorgen groet gaat van start met je interne collega’s die binnen komen. Vervolgens staat er een technisch professional voor de deur die een afspraak heeft. Je voorziet hem van wat te drinken en belt de consultant om door te geven dat zijn afspraak er is.
De telefoon gaat en een organisatie wilt graag gebruik maken van onze diensten. Je vraagt door op wat zij nodig hebben en verbindt ze door naar de consultant om het op te pakken.

Een technisch professional belt op om aan te geven dat hij ziek is. Je neemt contact met de backoffice op om ervoor te zorgen dat zij de ziekmelding kunnen verwerken.
Het is alweer bijna lunch tijd en jij verzorgt een mooi gevulde tafel.

In de middag heb je tijd om de mailbox bij te werken en vul je de voorraadkast aan met de boodschappen die zijn binnengekomen.
Half 5 alweer! Op de vrijdag verzorg je de vrijdagmiddagborrel met lekkere borrelhapjes en we luiden gezamenlijk het weekend in!
 

Ben jij de kandidaat?

Dit ben jij als stagiair officemanagement: Snel schakelen in een dynamische omgeving is datgene wat jij zoekt. Jij houdt je hoofd koel. Van nature ben je flexibel, servicegericht en sterk in organiseren. In deze functie weet jij te verbinden met ieder waarmee jij contact hebt. Je bent in staat om zelfstandig te werken.
Je volgt een MBO opleiding (bij voorkeur in de richting van facility management of officemanagement). Het betreft een meewerkstage voor 40 uur in de week. Je werkt voor Voort in Utrecht en met uitzondering werk je wel eens bij Faber in Hooglanderveen.  
 

Wat wij bieden

 • Een stageplaats op het hoofdkantoor, waar je samenwerkt in een hecht team van officemanagement;
 • Je krijgt veel ruimte om mee te denken en je krijgt een duidelijk beeld van het werken bij een zeer ambitieuze en snel groeiende speler in de arbeidsbemiddeling;
 • Je komt in een leuk team terecht van officemanagers
 • We bieden een stagevergoeding van €300,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.
 • We zijn niet vies van hard werken maar ook zeker niet van een vrijdagmiddagborrel.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Voort?

Ontdek hoe het is om bij ons te werken!

Waar jij gaat werken

Wij zijn Voort. Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland met vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Groningen, Hengelo, Heerenveen, Nijmegen, Weert, Utrecht en Capelle aan de IJssel. Op dit moment werken er ongeveer 900 professionals voor Voort bij onze opdrachtgevers, dit doen we met 140 bevlogen medewerkers.

Wij zorgen voor vooruitgang. Door mensen en bedrijven bij elkaar te brengen. Samen werken aan groei. Dat is onze kracht. Wij zijn de plek voor technische professionals die willen groeien. Professionals met energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Hier vind je de ruimte om alles uit jezelf te halen. Hier krijg je de sturing die je helpt verder te groeien.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar onderstaande contactpersoon.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
  Laat ons weten dat je interesse hebt in de functie door ons je CV en motivatie te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Telefonische kennismaking
  Onze corporate recruiter gaat je bellen om vast kennis te maken. Dit is ook jouw moment om ons alles te vragen wat je wilt!
 3. 1ᵉ gesprek
  Kom bij ons langs zodat we meer over elkaar te weten komen. Je gaat in gesprek met - misschien wel - je aankomende manager.
 4. 2ᵉ gesprek
  Je komt nog een tweede keer bij ons langs om de laatste vragen te beantwoorden, en natuurlijk zelf te stellen! Ook loop je mee om een indruk te krijgen van de functie.
 5. Contractvoorstel
  Wij zijn enthousiast en hopen dat jij dat ook bent. Wij doen je een aanbod om bij Voort te komen werken.
 6. Start bij Voort
  Wij hebben getekend. Jij hebt getekend. Tijd om aan de slag te gaan. Welkom bij Voort!

Contact

Laura Dijkstra

HR adviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer