Vacatures

Consultant – Weert

19-8-2019 HBO Advies & sales Weert

Wat jij gaat doen

 • Jij bent het aanspreekpunt voor professionals en verbindt hen met de juiste opdrachtgevers.
 • Door coaching gesprekken te voeren besteed je aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van je professional.
 • Daarnaast bouw je aan je netwerk van opdrachtgevers en professionals en je bent betrokken bij opdrachtgevers. En wil niets liever dan projecten tot een succes brengen.
 • Je bent altijd op zoek naar nieuwe professionals en kansen bij bestaande of nieuwe opdrachtgevers.
 • Je krijgt in deze rol veel ruimte en vrijheid om echt het verschil te maken.


Zo ziet jouw dag bij Voort eruit

Voorzien van een kop koffie start je de dag. Eerst bel je een paar potentiële opdrachtgevers. Je overtuigt ze om een bedrijfsbezoek in te plannen.

Later die ochtend belt een grote opdrachtgever. Je gaat voor hem op zoek naar een professional. Je kent het bedrijf, dus je weet precies wat voor persoon ze nodig hebben. Iemand met overtuigingskracht. Die stevige discussies aankan. Drie kandidaten springen je direct te binnen. Na overleg stel je ze voor aan de opdrachtgever. Die reageert verrast.

’s Middags ga je op bedrijfsbezoek. Fijn om jouw contactpersoon weer te spreken over de laatste ontwikkelingen in het vak. Na het gesprek geeft zij aan dat ze graag een keer wil doorpraten aan de hand van een nieuwe functie die ze wil creëren. Jij stuurt haar na het gesprek gelijk jouw gedachtes hierover toe.

Aan het eind van de dag bel je twee professionals die net met een nieuwe opdracht bezig zijn. Je vraagt hoe het gaat. Het wordt een goed gesprek over hun persoonlijke ontwikkeling. In het gesprek met één van hen merk je dat hij veel baat kan hebben bij een training timemanagement. Je plant hem direct in voor de eerstvolgende training.

Ben jij de kandidaat?

Dit ben jij als mens: Jij bent ondernemend. Leergierig. Je denkt niet alleen in kansen. Je creëert ze ook. Je wil groeien, bent ambitieus. Misschien ben je net afgestudeerd aan een HBO- of WO opleiding, of ben je toe aan een tweede stap. Toch blijf je altijd nieuwsgierig naar meer. Meer kennis. Meer ervaring. Je gelooft in vooruitgang door techniek. Dan is Voort voor jou.

Wat wij bieden

 • Een goed vast salaris, aangevuld met teamgerichte bonusstructuur;
 • Een aantrekkelijke combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met een leaseauto, telefoon, 30 vakantiedagen en mogelijkheid tot het nemen van een sabbatical;
 • Een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven;
 • Leuke werksfeer met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s;
 • Actieve en persoonlijke begeleiding bij het verder ontwikkelen van jóuw talenten;
 • Je krijgt een 2-jarige opleiding om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen bij Kenneth Smit en drie trainingen naar keuze bij de Voort academy;
 • Ieder jaar een weekend weg met al je collega’s;
 • Iedere dag een volle lunchtafel en eventueel een potje tafelvoetbal;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Voort?

Ontdek hoe het is om bij ons te werken!

Waar jij gaat werken

Wij zijn Voort. Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland met vestigingen in Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Capelle aan den IJssel, Groningen, Hengelo, Heerenveen, Nijmegen, Utrecht en Weert. Op dit moment werken er ongeveer 900 professionals voor Voort bij onze opdrachtgevers, dit doen we met 140 bevlogen medewerkers.

Wij zorgen voor vooruitgang. Door mensen en bedrijven bij elkaar te brengen. Samen werken aan groei. Dat is onze kracht. Wij zijn de plek voor technische professionals die willen groeien. Professionals met energie, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Hier vind je de ruimte om alles uit jezelf te halen. Hier krijg je de sturing die je helpt verder te groeien.

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Mickey van Dijk op 06 - 1300 6545.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
  Laat ons weten dat je interesse hebt in de functie door ons je CV en motivatie te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Telefonische kennismaking
  Onze corporate recruiter gaat je bellen om vast kennis te maken. Dit is ook jouw moment om ons alles te vragen wat je wilt!
 3. Videoboodschap
  Zijn we beiden nog enthousiast? Dan ontvangen we graag een videoboodschap waarin je meer vertelt over jezelf. Lees hier tips voor het maken van de video.
 4. 1ᵉ gesprek
  Kom bij ons langs zodat we meer over elkaar te weten komen. Je gaat in gesprek met - misschien wel - je aankomende manager.
 5. 2ᵉ gesprek (+ meelopen)
  Je komt nog een tweede keer bij ons langs om de laatste vragen te beantwoorden, en natuurlijk zelf te stellen! Ook loop je mee om een indruk te krijgen van de functie.
 6. Contractvoorstel
  Wij zijn enthousiast en hopen dat jij dat ook bent. Wij doen je een aanbod om bij Voort te komen werken.
 7. Start bij Voort
  Wij hebben getekend. Jij hebt getekend. Tijd om aan de slag te gaan. Welkom bij Voort!

contact

Mickey van Dijk

Corporate recruiter

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen