Vacatures

Assistent controller

12-6-2019 HBO Ondersteuning & administratie Utrecht

Wat jij gaat doen

Dit ben jij als assistent controller: jij bent doelgericht en een doorzetter die houdt van afwisselende werkzaamheden in een prettige werkomgeving. Jij wordt enthousiast en krijgt energie wanneer we in control zijn bijv. bij het onderbouwen en controleren van de balansspecificaties. 

Dit doe jij bij de financiële administratie: Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële processen. Jij assisteert de financieel manager. Jij zorgt voor de verificatie en creditchecks van de klanten. Daarnaast ben jij ook betrokken bij de jaarrekeningcontrole en diverse andere audits zoals NEN-VCU-ISO. Verder verzorg jij de weekrapportages en bereid je de periodeafsluiting voor.

Zo ziet jouw dag eruit
Het is maandagmorgen en voorzien van een kop koffie start jij je dag. Allereerst bekijk jij de plaatsingen die vorige week zijn gedaan door de consultants/recruiters uit de regio’s. Vervolgens begin jij met een weekrapportage op te stellen aan de interne organisatie. 

Daarna neem jij de taak op je om het contact met leveranciers zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen. Hier houdt jij je onder andere bezig met de inkoop van auto’s, maken van kortingsafspraken met importeurs/brandstof. Jij maakt in overleg met de externe wagenparkbeheerder afspraken met de leasemaatschappijen. Daarnaast inventariseer jij hoe je expiratie op kan vangen en controleer jij de ontvangen leasecontracten. Ook verwerk jij de auto mutaties en bent een sparringpartner van de tussenpartij. Met jouw ruime kennis en expertise denk jij mee met het auto-/telefoonbeleid, bent op de hoogte van de markt en voert regelmatig gesprekken met relaties en niet-relaties.

Na een welverdiende lunch en een potje tafelvoetballen start jij je middag met het bouwen van een performance management rapportage.
In de middag komt één van de backoffice medewerkers naar je toe met een vraag over een loonjournaalpost. Jij reageert hier proactief op en geeft advies hoe dit het beste aangepakt kan worden. Ook maak je een rapportage wat het team van backoffice inzicht geeft. 

Aan het einde van de middag ben jij bezig om de processen binnen de organisatie te optimaliseren. Jij assisteert de financieel manager bij de controlling werkzaamheden. Daarnaast assisteer jij bij het opstellen van periodieke rapportages, forecast, begrotingsproces, liquiditeitsbegroting en jaarrekening.

 

Ben jij de kandidaat?

Dit kenmerkt jou: Jij bent proactief en beschikt over een analytisch denkvermogen in combinatie met optimale persoonlijke ontwikkeling. Jij functioneert het beste in een positief team die doelgericht werkt met afwisseling en humor. Je hebt een doelgerichte en bevlogen mentaliteit. Je bent bereid verder te gaan dan een 9 tot 5 werkdag.
 
Jij hebt een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfseconomie/bedrijfsadministratie/accountancy en bent fulltime beschikbaar. Jij bent iemand met al een aantal jaren werkervaring op financieel administratie gebied. Jij hebt goede communicatieve skills en weet mensen te motiveren maar ook aan te sturen op resultaten met financial & business control in een midden- en kleinbedrijf (MKB). Ervaring in een accountantskantoor, detacheringsbranche en/of salarisadministratie is een pré. Zie jij jezelf hierin terug? Dan is dit de juiste plek!


 

Wat wij bieden

 • Een marktconform salaris, aangevuld met teamgerichte bonusstructuur;
 • Een aantrekkelijke combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met een telefoon, 30 vakantiedagen en mogelijkheid tot het nemen van een sabbatical;
 • Een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven;
 • Leuke werksfeer met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Voort?

Ontdek hoe het is om bij ons te werken!

Waar jij gaat werken

Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek, zonder de mens? Voort gelooft in de mensen achter de techniek. We brengen technisch professionals bij elkaar. En we brengen ze verder. We doen er alles aan om hen boven zichzelf uit te laten stijgen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien. Jezelf kunt ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Niet voor de mensen waar we mee werken. Maar zeker ook niet voor onszelf.
 
We zijn jong en avontuurlijk. We hebben korte lijntjes. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Voort bepaal je je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed in bent én wat je leuk vindt.
 

Meer weten?

Ben jij enthousiast over de vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button. Bij vragen bel dan Laura Dijkstra op 06 46 99 30 25.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
  Laat ons weten dat je interesse hebt in de functie door ons je CV en motivatie te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Telefonische kennismaking
  Onze corporate recruiter gaat je bellen om vast kennis te maken. Dit is ook jouw moment om ons alles te vragen wat je wilt!
 3. 1ᵉ gesprek
  Kom bij ons langs zodat we meer over elkaar te weten komen. Je gaat in gesprek met - misschien wel - je aankomende manager.
 4. 2ᵉ gesprek
  Je komt nog een tweede keer bij ons langs om de laatste vragen te beantwoorden, en natuurlijk zelf te stellen! Ook loop je mee om een indruk te krijgen van de functie.
 5. Contractvoorstel
  Wij zijn enthousiast en hopen dat jij dat ook bent. Wij doen je een aanbod om bij Voort te komen werken.
 6. Start bij Voort
  Wij hebben getekend. Jij hebt getekend. Tijd om aan de slag te gaan. Welkom bij Voort!

Contact

Laura Dijkstra

HR adviseur

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.

Lees meer