Vacatures

Recruitment Consultant Key Accounts

13-5-2022 HBO Advies & sales Utrecht

Wat jij gaat doen

Jij brengt technische professionals en vooraanstaande opdrachtgevers samen. Hoe? Door continu goede gesprekken te voeren. Praten met professionals waarbij je tot het uiterste gaat om echt te snappen wat hen drijft. Om hen als persoon te leren kennen. Waar worden ze enthousiast van? In wat voor omgeving komen ze het beste tot hun recht? Ook bij jouw klant kijk je graag verder dan de oppervlakte. Doe je moeite om te begrijpen hoe hun bedrijf of proces nu echt in elkaar steekt. Wat voor hen de ideale kandidaat is. En dat wordt gewaardeerd. In dit geval ben jij verantwoordelijk voor één van onze grootste klanten. Een zeer bekend bouwbedrijf met oer-Hollandse roots en derde grootste bouwbedrijf van Nederland. Op deze manier weet je steeds weer de juiste match tussen professional en jouw klant te maken. Maar daar houdt jouw functie niet op. Zodra jij de kandidaat hebt geplaatst, zorg jij ervoor dat hij/zij zich optimaal kan ontwikkelen in zijn/haar rol. Dat doe je door coachingsgesprekken te voeren en continu te sparren over zijn/haar ontwikkeling en loopbaanmogelijkheden. 

Jouw aandacht gaat volledig naar deze ene grote klant en jij bent verantwoordelijk om de relatie verder op- en uit te bouwen. Omdat jij je volledig daarop focust, ken jij je klant goed en weet je precies wat zij nodig hebben. Omdat jij jouw eigen professionals aan het werk wil helpen, ga je ook vanuit de kandidaat op zoek naar functies buiten jouw eigen klant. Divers? Zeg dat wel. Daarom leren wij je alles wat je moet weten over dit vakgebied. Technische kennis is geen must.

Samengevat: Jij,

 • krijgt de verantwoordelijkheid over één van de grootste en belangrijkste klanten van Voort;
 • verwerkt nieuwe sollicitaties en handelt deze zorgvuldig af;
 • voert intakegesprekken om de professional echt te leren kennen;
 • voert gesprekken met managers, teamleiders etc van jouw klant, met als doel de relatie goed te onderhouden en verder uit te bouwen; 
 • matcht de juiste kandidaten aan de juiste opdrachtgever;
 • voert coachingsgesprekken met jouw professionals;
 • overtreft de verwachtingen van kandidaten en opdrachtgevers door echt contact te maken. Met persoonlijke aandacht voor mensen.

Ben jij de kandidaat?

Werk je bij Voort, dan heb je van nature een oprechte belangstelling  in anderen. In je collega’s, in kandidaten en in opdrachtgevers. De  persoonlijke benadering is ons handelsmerk, omdat ‘ie authentiek is. Verder ben jij ondernemend. Leergierig. Je denkt niet alleen in kansen, je creëert ze ook.
 • Je bent minimaal HBO afgestudeerd;
 • Je bent nieuwsgierig naar een functie in de arbeidsbemiddeling. Het is een pre en beschikt over ervaring in de vorm van relevante bijbanen of stages; 
 • Je bent woonachtig in de regio Apeldoorn.

Wat wij bieden

•    Een salaris tussen de €2.300,- en  €2.600,- afhankelijk van jouw meegenomen ervaring; 
•    Aangevuld met een eigen bonusstructuur;
•    Een aantrekkelijke combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met een leaseauto, telefoon, laptop, en 30 vakantiedagen.
•    Een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven;
•    Leuke werksfeer met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s;
•    Actieve en persoonlijke begeleiding bij het verder ontwikkelen van jóuw talenten;
•    Een 2-jarige opleiding om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen bij Kenneth Smit en drie trainingen naar keuze bij de Voort Academy.
•    Mogelijkheid tot thuiswerken;
•    Op jouw kantoor zijn altijd volle fruitmanden, koelkasten en koektrommels tot je beschikking. Daarnaast verzorgen wij ook je dagelijkse lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel! "

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Voort?

Ontdek hoe het is om bij ons te werken!

Waar jij gaat werken

Wij zijn Voort. Dé marktleider in detachering van technische professionals in onder andere de industrie, civiele techniek en bouw & installatie. Ieder jaar brengen wij hónderden technische specialisten en opdrachtgevers bij elkaar. Mensen en organisaties die verder willen komen. Niet omdat we dénken dat ze bij elkaar passen. We wéten het.  We zijn jong en avontuurlijk. We hebben korte lijntjes. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Voort bepaal je je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed in bent én wat je leuk vindt.

In totaal hebben wij zeven vestigingen verdeeld over Nederland, waaronder Apeldoorn. Daarnaast hebben wij sinds kort een afdeling Key Account Management opgericht, om onze grootste klanten te kunnen zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Jij versterkt dit nieuwe team, onder leiding van Michael Baars, Key Account Manager Bouw & Installatie. In het zuiden van het land hebben we ook een KAM team zitten. Stuk voor stuk harde werkers met een bevlogen mindset. Bij Voort maken we elkaar elke dag een beetje beter. Samen heb je een doel voor ogen en proberen jullie die te bereiken. En successen? Die vieren we uiteraard met elkaar! 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan zo snel mogelijk! 
Als je vragen hebt, of je wil gewoon eens bellen om te kijken of dit (of iets anders binnen Voort) bij je past? Bel dan met Gerwin Bakker (Corporate Recruiter) op 06- 82 88 72 28.

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
  Laat ons weten dat je interesse hebt in de functie door ons je CV en motivatie te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Telefonische kennismaking
  Onze corporate recruiter gaat je bellen om vast kennis te maken. Dit is ook jouw moment om ons alles te vragen wat je wilt!
 3. 1ᵉ gesprek
  Kom bij ons langs zodat we meer over elkaar te weten komen. Je gaat in gesprek met - misschien wel - je aankomende manager.
 4. 2ᵉ gesprek
  Je komt nog een tweede keer bij ons langs om de laatste vragen te beantwoorden, en natuurlijk zelf te stellen! Ook loop je mee om een indruk te krijgen van de functie.
 5. Contractvoorstel
  Wij zijn enthousiast en hopen dat jij dat ook bent. Wij doen je een aanbod om bij Voort te komen werken.
 6. Start bij Voort
  Wij hebben getekend. Jij hebt getekend. Tijd om aan de slag te gaan. Welkom bij Voort!

contact

Gerwin Bakker

Corporate Recruiter

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen