Vacatures

Junior Recruiter Bouwkunde

13-5-2022 HBO, WO Breda

Wat jij gaat doen

Je bent een netwerker en oprecht geïnteresseerd in mensen, maar ook commercieel. Je bent resultaatgericht en zet je maximaal in om de juiste kandidaten te vinden. Verder ben je integer en laat je je bij tegenslag niet uit het veld slaan.

Het vinden van de juiste mensen begint bij jou. Je wordt verantwoordelijk voor het vakgebied Bouwkunde in de regio Midden-Nederland. Je werkt regelmatig samen met jouw collega Recruiters uit heel het land. Tijdens de centrale recruitmentdag wissel je tips en trucs uit en volg je trainingen. Ook denk je mee met verschillende projecten, bijvoorbeeld op het gebied van marketing en communicatie, of campus recruitment. De rest van de week ben jij te vinden op de vestiging Breda waar jij de werving voor doet. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

Het vinden van geschikte kandidaten doe je voornamelijk online en telefonisch, maar wij willen jou ook creatief na laten denken en juichen alle initiatieven toe. Je hebt contact met verschillende mensen, zowel pas afgestudeerden als ervaren professionals. Jij kijkt verder dan een CV en gaat de dialoog aan. Zo ontdek jij ambities, herken je potentie en pik jij de juiste mensen eruit. Dankzij jou kunnen we de vacatures bij onze opdrachtgevers succesvol invullen.

Zo ziet jouw werkdag bij Voort eruit: De maandag is weer daar. Na een goed weekend begin je de werkweek met een kop koffie of thee. Je bekijkt de LinkedIn-updates en ziet dat een goede kandidaat weer beschikbaar is. Je grijpt direct de telefoon en plant een kennismakingsgesprek in bij een van je collega consultants. Hij heeft namelijk een mooie vacature die precies aansluit bij de ambities van de kandidaat. Vlak voordat je naar huis gaat heb je reminders gestuurd naar de kandidaten van wie je nog geen reactie hebt gehad. Dit heeft meteen een aantal reacties van goede kandidaten opgeleverd. Wij geloven in het opbouwen van een duurzame relatie met onze kandidaten, dus voor jou als Recruiter ligt daar een zeer belangrijke rol weggelegd. 

Jouw opdrachtgevers in de Bouwkunde zijn woning-, utiliteits- en industriebouw. Daar bemiddel je verschillende professionals. Van tekenaars tot ontwerpers.  Van werkvoorbereiders tot opzichters. Maar ook calculators en uitvoerders. Divers? Zeg dat wel. Daarom leren wij je alles wat je moet weten over dit vakgebied. Technische kennis is geen must.

Ben jij de kandidaat?

Werk je bij Voort, dan heb je van nature een oprechte belangstelling  in anderen. In je collega’s, in kandidaten en in opdrachtgevers. De persoonlijke benadering is ons handelsmerk, omdat ‘ie authentiek is. Verder ben jij ondernemend. Leergierig. Je denkt niet alleen in kansen, je creëert ze ook.
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent nieuwsgierig naar een functie als Recruiter. Het is een pre als je beschikt over ervaring in de vorm van relevante bijbanen of stages; 
 • Je bent woonachtig in de regio Breda.

Wat wij bieden

•    Een salaris tussen de €2.300,- en  €2.700,- afhankelijk van jouw meegenomen ervaring; 
•    Aangevuld met een eigen bonusstructuur;
•    Een aantrekkelijke combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met een leaseauto, telefoon, laptop, 30 vakantiedagen en mogelijkheid tot het nemen van een sabbatical;
•    Een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven;
•    Leuke werksfeer met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s;
•    Actieve en persoonlijke begeleiding bij het verder ontwikkelen van jóuw talenten;
•    Een 2-jarige opleiding om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen bij Kenneth Smit, trainingen op het gebied van sourcing door Talentmapper en drie trainingen naar keuze bij de Voort Academy.
•    Mogelijkheid tot thuiswerken;
•    Op jouw kantoor zijn altijd volle fruitmanden, koelkasten en koektrommels tot je beschikking. Daarnaast verzorgen wij ook je dagelijkse lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel!
 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Voort?

Ontdek hoe het is om bij ons te werken!

Waar jij gaat werken

Wij zijn Voort. Dé marktleider in detachering van technische professionals in de industrie, civiele techniek en bouw & installatie. Ieder jaar brengen wij hónderden technische specialisten en opdrachtgevers bij elkaar. Mensen en organisaties die verder willen komen. Niet omdat we dénken dat ze bij elkaar passen. We wéten het.  We zijn jong en avontuurlijk. We hebben korte lijntjes. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Voort bepaal je je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed in bent én wat je leuk vindt.

In totaal hebben wij zeven vestigingen verdeeld over Nederland, waaronder Breda. Hier versterk je het nieuwe team Bouwkunde. Bestaande uit twee Consultants. Daarnaast ondersteun je ook een nieuw team Bouwkunde in Utrecht. Beide teams zijn net up & running en nu al weer toe aan uitbreiding! Beide teams bestaan uit twee (Managing) Consultants. Stuk voor stuk harde werkers met een bevlogen mindset die niet bang zijn voor een beetje competitie. Zo blijven jullie elkaar aansporen om telkens nieuwe commerciële doelstellingen te overtreffen. En successen? Die vieren we uiteraard groots tijdens een van onze borrels. 

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan direct!
Als je vragen hebt, of je wil gewoon eens bellen om te kijken of dit (of iets anders binnen Voort) bij je past? Neem dan contact op met Gerwin Bakker (Corporate Recruiter) op 06- 82 88 72 28. 

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
  Laat ons weten dat je interesse hebt in de functie door ons je CV en motivatie te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Telefonische kennismaking
  Onze corporate recruiter gaat je bellen om vast kennis te maken. Dit is ook jouw moment om ons alles te vragen wat je wilt!
 3. 1ᵉ gesprek
  Kom bij ons langs zodat we meer over elkaar te weten komen. Je gaat in gesprek met - misschien wel - je aankomende manager.
 4. 2ᵉ gesprek
  Je komt nog een tweede keer bij ons langs om de laatste vragen te beantwoorden, en natuurlijk zelf te stellen! Ook loop je mee om een indruk te krijgen van de functie.
 5. Contractvoorstel
  Wij zijn enthousiast en hopen dat jij dat ook bent. Wij doen je een aanbod om bij Voort te komen werken.
 6. Start bij Voort
  Wij hebben getekend. Jij hebt getekend. Tijd om aan de slag te gaan. Welkom bij Voort!

contact

Gerwin Bakker

Corporate Recruiter

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen