Vacatures

Managing consultant

12-1-2021 HBO, WO Advies & sales Nijmegen

Wat jij gaat doen

Dit ben jij als manager: Als manager ben je een gedreven mens. Samen met je team draag je bij aan de groei van Voort. Je hecht veel waarde aan de uitstraling van jouw team. Je neemt graag verantwoordelijkheid. Voor je eigen resultaat én dat van anderen. Je bent betrokken. Toont oprechte interesse in mensen. Verder ben je HBO- of WO-geschoold, maar wil je jezelf én jouw team altijd blijven ontwikkelen.

Dit doe je als manager: Je coacht. Je motiveert. Stimuleert eigen initiatief. Je weet het beste uit mensen te halen. Door hen de ruimte te geven. Te luisteren. Op scherp te stellen wanneer nodig. Je steekt de handen uit de mouwen. Je bent manager én werkt mee binnen het team. Ook jij verbindt professionals aan opdrachtgevers. Genereert new business als de beste. Daarnaast ontferm je je over jaarplannen en budgetten.

Zo ziet jouw dag bij Voort eruit

De dag begint en je hebt er zin in. Je gaat deze ochtend jouw strategie en doelstellingen bespreken tijdens een intern overleg. Ook zijn er nog een aantal lopende zaken die je tussen de bedrijven door wil regelen.

Eerst een kop thee en koffie voor jou en je regio directeur. Je laat hem de begroting en plannen zien die je hebt opgesteld. Samen bespreken jullie de kansen en bedreigingen die zich voordoen. Ook deel je je visie over hoe je ervoor gaat zorgen dat jouw team optimaal gaat presteren. Die valt in goede aarde.

Je hebt een concrete vacature gekregen van een goede relatie. Ze zijn op zoek naar een HBO-schoolverlater. Toevallig heb je net gisteren een intakegesprek gehad met een junior. Volgens jou is dit de perfecte match. Gelijk doorpakken. Je belt hem op.

De ochtend is voorbij gevlogen. Eerst maar even lunchen en daarna naar buiten met je collega’s voor wat frisse lucht.

Om het team goed draaiende te houden is het belangrijk om tussentijds veel contact te hebben met de junior consultant. Samen bepalen jullie of het nu wel of niet verstandig is om dat profiel van die ene kandidaat met de opdrachtgever te bespreken. Ook adviseer je in hoe ze het beste die tariefsonderhandeling op kan pakken. Dit zijn zaken waar je echt energie van krijgt.

Aan het eind van de middag zit je in de auto. Je bent op weg naar de projectlocatie van één van je professionals. Er is een evaluatie ingepland. Hoe verloopt het project? Zijn er nog zaken waar we als Voort iets in kunnen betekenen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens het gesprek.

Daarvandaan rijd je weer naar huis. Je denkt aan de agenda van morgen. Er staat een gesprek ingepland met een ervaren professional. Hij heeft lang bij één opdrachtgever gewerkt en heeft een steuntje in de rug nodig. Je kijkt ernaar uit om hem te begeleiden in het proces naar een volgende stap in zijn carrière.

Ben jij de kandidaat?

Dit ben jij als mens: Je bent ondernemend. Je springt graag in het diepe. Je bent sociaal en commercieel. Je wil groeien. Niet alleen zelf, je houdt er ook van anderen verder te brengen. Je bent coachend van nature. Managen betekent voor jou samenwerken. Sturen waar nodig. Je gelooft in techniek. Maar nog meer in de mens achter de techniek. Dan is Voort voor jou.

Wat wij bieden

 • Een goed vast salaris, aangevuld met een eigen bonusstructuur;
 • Een aantrekkelijke combinatie van secundaire arbeidsvoorwaarden met een leaseauto, telefoon, laptop, 30 vakantiedagen en mogelijkheid tot het nemen van een sabbatical;
 • Een ondernemende werkomgeving waar je volop de ruimte hebt voor eigen initiatieven;
 • Leuke werksfeer met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s;
 • Actieve en persoonlijke begeleiding bij het verder ontwikkelen van jóuw talenten;
 • Je krijgt een 2-jarige opleiding om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen bij Kenneth Smit en drie trainingen naar keuze bij de Voort academy;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Voort?

Ontdek hoe het is om bij ons te werken!

Waar jij gaat werken

Het is techniek waar onze wereld om draait. Maar wat is techniek, zonder de mens? Voort gelooft in de mensen achter de techniek. We brengen technisch professionals bij elkaar. En we brengen ze verder. We doen er alles aan om hen boven zichzelf uit te laten stijgen. De juiste persoon op de juiste plek. Dat is een plek waar je kunt groeien. Jezelf kunt ontwikkelen. Stilstaan is geen optie. Niet voor de mensen waar we mee werken. Maar zeker ook niet voor onszelf.

We zijn jong en avontuurlijk. We hebben korte lijntjes. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Voort bepaal je je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed in bent én wat je leuk vindt.

Meer weten?

Ben jij enthousiast over de vacature? Solliciteer dan direct via de sollicitatie button. 

Sollicitatieprocedure

 1. Sollicitatie
  Laat ons weten dat je interesse hebt in de functie door ons je CV en motivatie te sturen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 2. Telefonische kennismaking
  Onze corporate recruiter gaat je bellen om vast kennis te maken. Dit is ook jouw moment om ons alles te vragen wat je wilt!
 3. 1ᵉ gesprek
  Kom bij ons langs zodat we meer over elkaar te weten komen. Je gaat in gesprek met - misschien wel - je aankomende manager.
 4. 2ᵉ gesprek
  Je komt nog een tweede keer bij ons langs om de laatste vragen te beantwoorden, en natuurlijk zelf te stellen! Ook loop je mee om een indruk te krijgen van de functie.
 5. Contractvoorstel
  Wij zijn enthousiast en hopen dat jij dat ook bent. Wij doen je een aanbod om bij Voort te komen werken.
 6. Start bij Voort
  Wij hebben getekend. Jij hebt getekend. Tijd om aan de slag te gaan. Welkom bij Voort!

contact

Tom Zentjens

Operationeel Manager

Direct solliciteren

Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen