Over Voort

Groei verder. Ga Voort.

Een bundeling van krachten. Dat is Voort. Na een samensmelting van twee grote technische detacheerders heeft Voort al snel een mooie positie op de markt. Het is in een keer het grootste detacheringsbureau van én voor technische professionals in Nederland. Voort heeft vestigingen door heel Nederland. En vanuit de voorgaande bedrijven wordt een geschiedenis van tientallen jaren als technisch detacheerder meegebracht. Een hoop ervaring. Hiermee geven we richting aan een groot landelijk netwerk van professionals en opdrachtgevers. Groei verder. Ga Voort. Dat is waar we voor staan.

Persoonlijke aanpak

Ondanks de grootte van het bedrijf geloven we nog steeds in een persoonlijke aanpak. Hiermee kunnen we de juiste persoon aan de juiste plek verbinden. Bijzondere momenten beleven we samen met onze professionals. En ook met elkaar. Hierdoor zijn we in korte tijd met een flink aantal collega’s gegroeid. Allemaal met de neuzen dezelfde kant op. Samen werken aan groei. Persoonlijk groeien. Elkaar laten groeien, en ook onze professionals laten groeien.

Ontwikkeling is de focus

Ontwikkeling staat bij ons voorop. Voor zowel onze medewerkers als professionals van Voort. Daarom is er de Voort Academy. Daar kunnen zowel persoonlijke als technische trainingen worden gevolgd. Alle Voort collega’s en professionals kunnen jaarlijks 3 trainingen kosteloos volgen. Maar daar houdt het niet op. Ieder halfjaar starten we met traineeships voor technische starters. Ook is er een studiebudget waar onze professionals gebruik van kunnen maken in overleg met hun consultant.

Onze medewerkers kunnen opleidingsprogramma’s volgen om hen nog beter te laten worden in hun werk. Ook kunnen zij bij hun managers hun ambities aangeven en samen een eigen ontwikkelpad uitstippelen. Want we geloven erin dat ontwikkeling je verder brengt.

Toekomst van Voort

Door de nadruk op het persoonlijke en de ontwikkeling te leggen groeit Voort verder als marktleider in de arbeidsmiddeling voor technische professionals. Er staat al een goed team om dit te bereiken, maar bij Voort kunnen we altijd ambitieuze ondernemers gebruiken die het bedrijf vooruit helpen. Kom jij ons team versterken? Solliciteer op een functie bij jou in de buurt.