Industrie

Hoe ziet werken bij deze businessline eruit?

In de businessline Industrie breng jij technische professionals en opdrachtgevers samen. Industrie, wat houdt dat in? Slimme oplossingen voor machines en productie, kortgezegd. De Industrie kent drie richtingen. Elektrotechniek, werktuigbouwkunde en hightech. Daar heb je misschien niet direct een beeld bij. Maar geen zorgen, dat gaan we je allemaal leren als je bij ons komt werken.

Als je van uitdaging houdt…

In de rol van consultant of recruiter bemiddel je professionals die bijvoorbeeld machines ontwerpen, storingen oplossing of software schrijven. Je hebt dagelijks contact met kandidaten en/of bedrijven. In jouw regio leer je de Industrie van binnen en buiten kennen. Hoe leuk is dat?! Maar dat is nog niet alles. Je zorgt ook dat mensen zich blijven ontwikkelen. Groeien in hun vak. Bijvoorbeeld met trainingen of talentprogramma’s in onze Voort Academy.

Je werkt samen met zo’n 20 collega’s die net zoals jij hebben gekozen voor het vakgebied Industrie. Geef ze eens ongelijk. Deze sector is onwijs boeiend en dynamisch. Technologische ontwikkelingen gaan hard. Ook zijn professionals schaars in de Industrie. Des te leuker en uitdagender om de juiste mensen te vinden.

Als je vaart wilt maken…

Het team houdt van snel schakelen. Recht op je doel afgaan. Het helpt dat zij heel nieuwsgierig zijn. De juiste vragen stellen over de wensen en ambities. We bemiddelen jaarlijks honderden professionals bij producenten en machinebouwers. Denk aan Philips, Thales, Hoppenbrouwers en Alewijnse, om maar een paar namen te droppen. Vanuit onze verschillende vestigingen in heel Nederland zijn we regionaal én landelijk verbonden.

Je stapt regelmatig in de auto om persoonlijk bij professionals en bedrijven langs te gaan. Daar kan je de machines en productieprocessen meteen in actie zien. Zo snap je nog beter hoe het werkt. En kan je daar weer de juiste match op maken. Niet alleen op functie-inhoud, maar ook op talenten, ambities en bedrijfscultuur. Want als dat plaatje klopt, komen mensen echt tot hun recht.

Voort kon zich qua ondersteuning onderscheiden. De gesprekken met de consultants van Voort waren doorslaggevend. Hele betrokken en behulpzame personen. Ik weet dat ik op hen kan bouwen.

– Wouter Wagemakers, Hardware Engineer

Als je je eigen business wilt runnen…

Iedereen heeft zijn of haar eigen kandidaten, professionals en/of opdrachtgevers. Je runt dus je eigen business en bouwt je eigen netwerk op. Je krijgt alle ruime om kansen te pakken. Of beter nog: kansen te creëren. Je hebt altijd een gedreven team achter je staan. Om mee te sparren. Of voor een grapje tussendoor. Je collega’s hebben gezamenlijk een hoop ervaring. Die delen ze graag met jou. In 6 maanden word je helemaal ingewerkt in het vakgebied en in je nieuwe rol.

De businessline Industrie wordt landelijk aangestuurd door een directeur en een operationeel manager. Die zal je regelmatig zien op jouw vestiging. De lijnen zijn kort en persoonlijk contact staat voorop. Je hebt keuze uit 6 vestigingen: Breda, Heerenveen, Hengelo, Nijmegen, Utrecht en Weert. Jouw team valt onder de dagelijkse leiding van een managing consultant. Altijd iemand in de buurt dus om je aan te spiegelen. Want jij wilt net als wij groeien. Verder komen. Toch?

Dan ben jij wie we zoeken! Bekijk de vacatures in de businessline Industrie.

Meer weten over de andere businesslines van Voort?

Ontdek de businesslines Civiele techniek en Bouw & Installatietechniek.