Civiele techniek

Hoe ziet werken bij deze businessline eruit?

Jij brengt technische professionals en opdrachtgevers binnen de businessline Civiele techniek samen. Binnen die businessline werk je met diverse vakgebieden. Geo-informatie, Energietechniek en Civiele techniek. Heb je hier geen kennis van? Geen probleem! Jouw collega’s staan voor je klaar om je hier alles over te vertellen. Zo voel jij je binnen no time als een vis in het water.

Als je van uitdaging houdt…

In de functie van consultant of recruiter bemiddel je professionals die onze leefomgeving beter maken. Zo houden zij zich bezig met het bouwen van bruggen, verzorgen van kabels of versterken van dijken. Een schaarse doelgroep, dus een leuke uitdaging voor jou. Je hebt dagelijks contact met kandidaten en opdrachtgevers in jouw regio en leert de wereld van Civiele techniek kennen. Jouw doel is om ze verder te helpen en ervoor zorgen dat zij zich blijven ontwikkelen. En jij trouwens ook!

Team Civiele techniek bestaat uit zo’n 20 collega’s. Zij hebben net als jou gekozen voor de businessline Civiele techniek. En gelijk hebben ze! Het is een brede en dynamische sector. Een sector die zich volop bezighoudt met technologische ontwikkelingen. Verder groeien en nieuwe dingen ontdekken. Hoe tof dat jij daaraan mag meewerken!

Als je vaart wilt maken…

Werk je bij Voort, dan heb je van nature een oprechte belangstelling in anderen. Je gaat recht op je doel af en bent ontzettend nieuwsgierig. Samen met het team schakel je snel om de beste match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever. Dit doe je door de juiste vragen te stellen. Het is niet voor niets dat we jaarlijks honderden professionals aan hun ideale baan helpen. Bij bedrijven zoals BAM, Alliander, Strukton of een van onze andere 800 opdrachtgevers.

Vanuit onze verschillende vestigingen in heel Nederland zijn we regionaal én landelijk verbonden. Je stapt regelmatig in je auto om persoonlijk langs te gaan bij professionals en opdrachtgevers. Zo krijg je direct een kijkje in het werk en begrijp je wat het allemaal inhoudt. Dan kan je nog betere matches maken. Niet alleen op functie-inhoud, maar ook op talenten, ambities en bedrijfscultuur. Want als dat plaatje klopt, komt iemand echt tot zijn of haar recht.

Voort was voor mij de partij die daadwerkelijk goed het contact onderhield en samen met mij keek naar een geschikte werkplek. De samenwerking en communicatie verlopen gemakkelijk. Voort besteedt extra aandacht aan mijn ontwikkeling.

– Levi Houtzager, Werkvoorbereider

Als je je eigen business wilt runnen…

Jij hebt een eigen netwerk van kandidaten, professionals en/of opdrachtgevers in jouw regio. Jouw business. Jouw kindje. Maar geen zorgen, je hebt een gemotiveerd team achter je staan boordevol ervaring. Een gezellig team, waar je altijd mee kan sparren. Samen kom je tenslotte verder dan alleen. In het team komt iedereen tot zijn recht. Er is genoeg ruimte om jouw talenten in te zetten en kansen te pakken. Of beter nog: kansen te creëren.

De businessline Civiele techniek wordt landelijk aangestuurd door een directeur en een operationeel manager. Die zal je regelmatig zien op jouw vestiging. Want we houden van korte lijnen en veel persoonlijk contact. Je hebt keuze uit 6 vestigingen: Breda, Heerenveen, Hengelo, Nijmegen, Utrecht en Weert. Jouw team valt onder de dagelijkse leiding van een managing consultant. Die helpt je om het beste resultaat te halen. Zodat je kan groeien. Jij wilt tenslotte verder komen. Toch?

Dan ben jij wie we zoeken! Bekijk de vacatures in de businessline Civiele techniek.

Meer weten over de andere businesslines van Voort?

Ontdek de businesslines Bouw & Installatietechniek en Industrie.