Bouw en Installatietechniek

Hoe ziet werken bij deze businessline eruit?

In jouw werk staat het verbinden van technische professionals en opdrachtgevers binnen Bouw & Installatietechniek centraal. Deze vakspecialisten zorgen voor gebouwen waar mensen zich goed voelen om te leven en werken. Nog niet direct een beeld bij? Geen zorgen. Jouw collega’s binnen deze businessline staan klaar om jou hier alles over te vertellen. Zo ken je binnen no time de kneepjes van het vak.

Als je van uitdaging houdt…

In de functie van consultant of recruiter bemiddel je professionals die zorgen voor veilige en duurzame gebouwen. Het is een schaarse doelgroep, dus een uitdaging om deze doelgroep aan Voort te binden.

Jouw dag bestaat uit het leggen van contact met kandidaten en/of opdrachtgevers in jouw regio. Zo heb je binnen de kortste keren een eigen netwerk opgebouwd in deze branche. Het ultieme doel? Professionals verder helpen en ervoor zorgen dat zij zich blijven ontwikkelen. En jij trouwens ook!

Het team bestaat uit 20 collega’s die net als jij hebben gekozen voor de businessline Bouw & Installatietechniek. Een brede sector, met volop technologische ontwikkelingen. Ontwikkelingen die de wereld een stukje beter maken. Hoe gaaf als jij daar deel van uit mag maken!

Als je vaart wilt maken…

Persoonlijk contact speelt bij Voort een belangrijke rol. Samen met het team zorg je voor een goed resultaat. Jullie sparren samen om de beste match te maken. Mede door de juiste vragen te stellen, kijken jullie verder dan het oppervlak. Dit maakt dat we jaarlijks honderden professionals aan hun ideale baan helpen. Bij opdrachtgevers zoals Van Gelder, BAM, Heijmans, Van Dorp en noem maar op.

Vanuit onze verschillende vestigingen in heel Nederland zijn we regionaal én landelijk verbonden. Je stapt regelmatig in je auto om persoonlijk contact te hebben met professionals en opdrachtgevers. Zo zie je direct wat het werk inhoudt en krijg je nog meer feeling met het vak. Niet alleen op functie-inhoud, maar ook op talenten, ambities en bedrijfscultuur. Want als dat plaatje klopt, komt iemand echt tot zijn of haar recht.

Ik werd platgebeld door recruiters, maar het contact met Voort was ongedwongen en rustig.

– Martijn Serrarens, BIM modelleur

Als je je eigen business wilt runnen…

Binnen Bouw & Installatietechniek heb jij jouw eigen netwerk met kandidaten, professionals en/of opdrachtgevers. Met een gemotiveerd team zorgen jullie samen voor het beste resultaat. Het is gezellig en er is altijd tijd om even met elkaar te sparren. Samen kom je tenslotte verder dan alleen. In het team komt iedereen tot zijn recht. Er is genoeg ruimte om kansen te pakken. Of beter nog: kansen te creëren.

De businessline Bouw & Installatietechniek wordt landelijk aangestuurd door een directeur en een operationeel manager. Die zal je regelmatig zien op jouw vestiging. De lijnen zijn kort en persoonlijk contact staat voorop. Je hebt keuze uit 6 vestigingen: Breda, Heerenveen, Hengelo, Nijmegen, Utrecht en Weert. Jouw team valt onder de dagelijkse leiding van een managing consultant. Altijd iemand in de buurt dus die jou verder kan helpen. Want jij wilt net als wij groeien. Toch?

Dan ben jij wie we zoeken! Bekijk de vacatures in de businessline Bouw & Installatietechniek.

Meer weten over de andere businesslines van Voort?

Ontdek de businesslines Civiele techniek en Industrie.