Achter de schermen

Is technische kennis een must bij Voort?

Je hebt geen enkele ervaring in de techniek, maar je bent wel geïnteresseerd in een van de functies binnen Voort? Dat is geen probleem! Een groot deel van onze medewerkers heeft geen technische achtergrond of ruime kennis van de techniek sector. Toch zijn ze heel goed in hun (commerciële) functie. Hoe kan dit dan? Simpel. Door hun enthousiasme en passie voor hun eigen functie en de motivatie om van Voort een succes te maken.

Solliciteren zonder technische achtergrond

Je kunt daarom gewoon solliciteren op een vacature bij Voort. Je moet wel enthousiast zijn over de betreffende functie, en gewillig zijn om de wereld van de techniek in te duiken. Het is niet nodig om alle ins en outs van de technische sector te kennen, maar een beetje basis kennis komt af en toe wel van pas. Je gaat immers werken met de mensen achter de techniek.

“Mijn technische achtergrond komt zeker van pas tijdens gesprekken met opdrachtgevers, want je kunt gemakkelijker een verdiepingsslag maken. Maar door de juiste begeleiding, praktijkervaring en motivatie komen ook collega’s zonder technische achtergrond snel op een hoog kennisniveau.”

– Patrick Mevis, Consultant high tech

Wat ga je doen bij Voort?

Solliciteer je naar een commerciële functie bij Voort? Dan ga je aan de slag binnen een van onze technische vakgebieden. Het is dus handig om je kennis van het vakgebied waarin jij gaat opereren een beetje bij te spijkeren. Vanuit Voort krijg je wat informatie zodat jij je kunt inlezen en meer te weten komt over de sector. Ook tijdens het werk leer je veel door bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken waarbij je meeloopt met je professional. Je kunt natuurlijk ook altijd terugvallen op je collega’s. Zij helpen je graag door hun opgedane kennis te delen. Maar er zijn bij ons ook genoeg collega’s met een technische achtergrond. De ideale personen om al jouw vragen aan te stellen.