Achter de schermen

Persoonlijke ontwikkeling met de masterclass

Voort vindt groei belangrijk. En dat is te zien in de organisatie. Vanaf de start van je carrière bij Voort krijg je genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Wanneer je een aantal jaar aan het werk bent, merk je dat het steeds belangrijker wordt dat je jezelf goed leert kennen. Dat je weet wat jouw sterke punten en valkuilen zijn. Maar ook dat je erachter komt wat je ambities zijn en hoe jouw ontwikkeling eruit gaat zien de komende jaren. Voor deze medewerkers is er de masterclass.

De Voort masterclass? Wat is dat?

Je bent een paar jaar aan het werk bij Voort. Alles loopt soepel. Je bent enorm gegroeid door het volgen van de ontwikkelprogramma’s en diverse trainingen. En toch loop je nog tegen uitdagingen en vragen aan. Dan is de masterclass een mooi programma om te werken aan groei en persoonlijke diepgang. Samen met een kleine groep collega’s ga je met de coaches van Human Connection een jaar lang aan de slag met het ontwikkeltraject. Om inzicht te krijgen in wat je anders kunt doen. Om te bepalen welke gebeurtenissen en ervaringen jou hebben gevormd, en hoe je deze kunt gebruiken om je te helpen groeien.

“Samen met de coaches ga je kijken naar wat je zelf wilt bereiken Zo leer jij jezelf beter kennen en kun je het geleerde meenemen in zowel je werk als privéleven. Dat is wat de masterclass uniek maakt.”

– Tessa Pluijmakers, Brandmanager

Een jaar lang groeien

Tijdens het jaar van de masterclass heb je één-op-één gesprekken met de coaches, zodat zij erachter kunnen komen wat jouw valkuilen zijn en hoe je hier het best mee om kunt gaan. Daarnaast heb je reflecties en kom je ongeveer 7 dagen samen met de hele groep en de coaches. Iedereen gaat zich tijdens deze dagen focussen op zijn of haar eigen persoonlijke ontwikkeling. Dit wordt gedaan aan de hand van individuele uitdagingen, zodat je leert omgaan met wat jij moeilijker vindt. Jouw valkuilen. Hiervoor word jij uit je comfortzone gehaald en het diepe ingegooid.

Persoonlijke groei na afloop

Doordat je samen met de coaches dieper ingaat op jouw persoonlijke ontwikkeling is de masterclass erg intensief. Maar ook heel leerzaam. Na een jaar heb jij leren omgaan met je valkuilen, weet je beter waar jij je de komende jaren op wilt focussen en ben je meer bewust van je eigen krachten. Je hebt een persoonlijke groei doorgemaakt. Een mooie ontwikkeling waardoor je nog beter wordt in je werk en privé.