Achter de schermen

Hoe is het om te werken op het hoofdkantoor?

Het hoofdkantoor van Voort is te vinden in Utrecht. Hier werken alle specialistische functies hard aan de groei van Voort. Het is de plek waar gewerkt wordt aan vernieuwing en innovatie, zoals apps en online tools. Ook nieuwe systemen worden vanuit het hoofdkantoor geïntegreerd en geoptimaliseerd. Zo zorgen de administratie, marketing en office management ervoor dat alles van begin tot eind geregeld is voor de organisatie. Daarnaast is ook een groot deel van de consultants, recruiters en managers vanuit hier werkzaam aan het verbinden van professionals aan een opdrachtgever.

De verbinding opzoeken

Deze afdelingen vormen de drijvende kracht achter de organisatie. Er is veel informatie op één plek en de lijnen tussen de afdelingen zijn kort. Hierdoor wordt het eenvoudiger om met collega’s te schakelen. De verbinding aan te gaan. Niet alleen met elkaar, maar ook met onze (potentiële) professionals en opdrachtgevers. Vanaf het eerste moment dat iemand binnenkomt op het hoofdkantoor wordt diegene welkom geheten bij de receptie. Zo is het eerste contact meteen raak. Ook de Voort Academy is in Utrecht te vinden. Daarom zijn professionals en collega’s vaak op het hoofdkantoor te vinden. Dan kan er meteen even bijgepraat worden.

Groeien op het hoofdkantoor

Bij Voort is het altijd mogelijk om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied. Opleidingen en cursussen kunnen gevolgd worden in overeenstemming met je manager. Zo kun je een ontwikkelpad kiezen dat precies bij jouw ambities past en waardoor je verder groeit in je functie.

Daarnaast kent Voort een ontwikkelprogramma voor managers, de Voort Masterclass voor medewerkers met enkele jaren werkervaring en een focus op de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden door middel van trainingen. Genoeg mogelijkheden voor ontwikkeling!