Achter de schermen

De extra’s van het werken bij Voort

Een leuke baan waar je met plezier naartoe gaat. Dat is waar het om draait bij Voort. Collega’s spelen hier een grote rol in. Daarom vinden wij het belangrijk dat er in de organisatie een goede sfeer hangt.

De cultuur bij Voort

De feedbackcultuur is verweven in de organisatie. Iedereen heeft een training gevolgd over hoe je op een goede manier feedback kunt geven en ontvangen. Zo maken we elkaar beter. Ook de persoonlijke verbinding zetten we hoog in het vaandel. Een aantal keer per jaar wordt er een event georganiseerd. We komen bijvoorbeeld samen op een kerstborrel om de feestdagen te vieren en alvast op het nieuwe jaar te proosten. Maar ook op andere momenten in het jaar komen we samen om elkaar in het echt te zien in plaats van dat je elkaar enkel over de telefoon of per e-mail spreekt.

Tweejaarlijkse weekenden van Voort

Zo is er in de zomer van 2017 een barbecue georganiseerd. De gehele middag en avond draaide om borrelen een heerlijk eten van een Amerikaanse BBQ smoker. Maar borrels en feesten is niet het enige wat we doen. Om de twee jaar wordt een weekendje weg georganiseerd. Samen met de hele organisatie verkennen we een stad in binnen- of buitenland, waar we drie dagen de focus leggen op teambuilding.

Samen met het team

Ook wordt er op de vestigingen zelf genoeg aan teamspirit gedaan. Zo heeft iedere vestiging een vrijdagmiddagborrel. Er worden tafelvoetbalcompetities gehouden, die behoorlijk fanatiek gespeeld worden. Nul punten? Dat betekent kruipend onder de tafel door. Maar maak je geen zorgen, je krijgt een eerlijke kans om in ieder geval een of twee punten te scoren en het kruipen te vermijden.

Ben je sportief aangelegd? Dan kun jij je vrijwillig opgeven voor een bootcamp onder leiding van een collega. Of ga mee schaatsen op een grote baan met de vestiging. Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf een activiteit regelen. Ben jij gek op zingen? Organiseer een karaoke avond. Liever de stormbaan op? Verzamel een team en geef je op voor bijvoorbeeld een Obstacle Run.