Achter de schermen

Bepaal jouw loopbaan bij Voort

Groei staat centraal bij Voort. De groei van kandidaten, klanten, en van de markt. Maar vooral de groei van elkaar. Daarom wordt ontwikkeling altijd aangemoedigd. Wij geloven erin dat je het best werkt wanneer je in je kracht gezet wordt.

Jouw kwaliteiten ontwikkelen

De een is goed in de verbinding maken en zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt. De ander is goed met cijfers. En weer een ander weet precies welke opleidingen er nodig zijn om professionals en collega’s te laten groeien. Door te werken aan jouw persoonlijke competenties kun je deze optimaal benutten en verder in je carrière. Hierdoor ga je gemotiveerd aan het werk. Zo haal je als bedrijf niet alleen de juiste werknemers in huis, maar kun je ze ook houden.

Doorgroeien in je functie

Een logisch pad binnen Voort is het doorgroeien in je functie. Zo zijn er genoeg medewerkers die als junior zijn begonnen en nu een managende rol hebben. Door je kwaliteiten, inzet en goede samenwerking met collega’s kun je bij Voort mooi stappen maken om door te groeien in je functie.

Wisselen van functie

Maar ook het wisselen van functie is een mogelijkheid. Zit je in je huidige functie niet op je plek en passen jouw kwaliteiten bij een andere afdeling? Dan is er veel mogelijk. Interne wisselingen zijn bij ons niet vreemd. Maar het moet natuurlijk wel bij je kwaliteiten passen. De stap maken van consultant naar recruiter? Dat kan! Liever naar een minder commerciële functie? Er zijn verschillende ondersteunende functies die misschien wel beter bij je passen.

En meer…

Of stippel je eigen pad uit. Als consultant hoef je niet te groeien naar manager. Wil je graag de focus leggen op een klein aantal opdrachtgevers? Dan is key accountmanager een interessante functie om naar door te stromen. En als je bepaald werk leuk vindt om te doen en enthousiast oppakt, is een uitbreiding van je takenpakket altijd bespreekbaar.

Talent moet groeien om waarde te krijgen. Voor jezelf en ook voor ons. Zo bepaal jij het succes van je team en het bedrijf. Zodat we samen de ambitieuze doelen van Voort kunnen nastreven. Want we geloven erin dat ontwikkeling je verder brengt.